Åkes Bygg AB i Aneby

Åkes Bygg AB i Aneby är en byggfirma som drivs av mig, Åke Sigfridsson. Jag är en snickare med många år i branschen. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap välkomnar jag kunder runt om i Aneby med omnejd. 


Alla typer av uppdrag inom bygg och entreprenad är välkomna - från enkla renoveringar till schakt och dräneringsarbeten. Inget jobb är för stort eller för litet för att vi ska ta oss an det.

ROT-avdraget

När du anlitar oss för dina bygg och entreprenadarbeten gäller givetvis ROT-avdraget. Vill du veta mer om vad detta innebär för dig, besök www.skatteverket.se.

Optimera

Vi är en av Optimeras utvalda seriösa hantverkare Som hantverkare som är ansluten till JobbGeneratorn är vi en välkänd kund hos Optimera, vilket borgar för att vi är seriösa samarbetspartners och etablerade inom vårt hantverk och har ordnad ekonomi.


Vi har även tillgång till en omfattande databas av aktuella byggdokument (t.ex. kvalitetsdokumentation, ritningar, branschregler mm) som även du har nytta av då du anlitar oss.

Vi utför även bostadsanpassning.
Ex på bostadsanpassning kan vara att ändra eller komplettera badrumsutrustning, specialutrusta köket, sätta in bredare dörrar och ta bort trösklar så att en rullstol kan komma fram.

jobbgeneratorn

Samarbetspartners

löfgrens Agge & Oskar Huskvarna Plattsättning

Vi sammanfältar kvalitet, hållbarhet, trygghet, funktion och snyggt resultat